SPA Group
Vídeo del mes
SPA S.L.
Durant els dies 1 i 2 de juny el Grup SPA va celebrar a Valladolid la seva fira bianual, un esdeveniment d'integració i intercanvi d'experiències entre la seva xarxa comercial, fabricants i gerents. El resultat reafirma la seva eslògan: Per tu, SOM capaços.


Valor Tenim un nivell òptim d'eficiència que es reflecteix en la consistència, estudi de costos, i puntualitat del servei que prestem.

El nostre compromís empresarial guia la nostra presa de decisions, treballem honradament per aconseguir un millor futur i elevar la seguretat e higiene en el treball. Desenvolupem propostes creatives i donem el millor de nosaltres amb transparència en totes les accions, compromesos amb la conservació i medi ambient, respectant la identitat social dels treballadors, lliurant el millor de l'empresa a cada client i tot això sense descuidar un ambient idoni per al millor talent.

La suma de 2+2, són molt més que 4
Associats
Valladolid  ·  Madrid  ·  Tenerife  ·  Barcelona  ·  Murcia  ·  Asturias  ·  Santander  ·  Pamplona  ·  Sevilla  ·  Bilbao  ·  A Coruña

Notícies
Veure totes les notícies